Hjem > Nyheter > Nye produkter og industrinyheter

Fungerer LED-belysning i kuldegrader?

2022-01-13

LED-lyssystemer er faktisk det foretrukne belysningsalternativet for kalde omgivelser (til rundt 20 grader). Fungerer godt med både innvendig og utvendig inventar. I motsetning til CFL-er, har LED-lys ingen problemer med å starte opp i temperaturer på rundt 20 grader, noe som gjør dem perfekte for forretningsfronter i Houston og parkeringshus.

Dessuten, fordi LED-lys ikke inneholder glasskomponenter, er de mer i stand til å motstå ekstreme plutselige temperaturendringer. De er holdbare og perfekte for utendørs bruk.


I motsetning til hva mange tror, ​​trenger ikke lyspærer mer energi for å fungere i minusgrader; dette inkluderer LED-lys.

Generelt bruker LED-lys mindre energi enn andre lyssystemer. De fleste lyspærer mister mesteparten av energien sin gjennom varmeenergi: glødepærer avgir 90 prosent av energien som varme, mens kompaktlysrør sløser 80 prosent som varme. LED-lys på den annen side forblir kjølige uansett temperatur og sender ut lys i en bestemt retning, og sparer dermed energi gjennom hele levetiden. Hva ut skjønt! LED-lys som ikke er Energy-Star-sertifisert er ikke like energieffektive som de som er sertifisert.